Våra tjänster

Vi hjälper våra kunder till framgång.

Med ett personligt bemötande och ett tydligt tillvägagångssätt hjälper vi våra kunder att driva sina verksamheter framåt och nå nya mål.

Vi finns idag i över 95 länder och områden världen över och våra drygt 47 000 experter arbetar tillsammans över såväl geografiska gränser som affärsområden. Vi har både den kompetens och den omfattning som krävs för att hjälpa våra kunder, oavsett storlek och bransch, samtidigt som vi kan vara flexibla och personliga. Det gör oss unika.

Med lång erfarenhet och bred kompetens arbetar vi som ett team och erbjuder våra kunder skräddarsydda och personligt anpassade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Bland våra kunder finns såväl stora som små företag och organisationer – på alla platser och inom alla sektorer.

I Sverige är vi 250 medarbetare på 8 lokala kontor runt om i landet. Med vår vision Vi hjälper dig att möta framtidens utmaningar vill vi hitta hållbara lösningar för ett hållbart affärsmannaskap och en hållbar framtid – för dig och ditt företag.

Vi är stolta över att vara en annorlunda byrå. Som bidrar till en rättvis och välmående värld genom att värna om våra medarbetares och kunders framgång, den finansiella marknadens hälsa och integriteten i vårt yrke.

Läs mer om oss under respektive område, eller kontakta oss för att boka ett möte.