Mazars i Lund flyttar in på ny adress

Januari 2024: Den 1 februari flyttar Mazars i Lund in på sin nya adress Fabriksgatan 2. Flytten går från Lund IDEON till nybyggda lokaler i historiska Raffinaderiet i centrala Lund.

Mazars nya kontor är en del av en historisk byggnad som stod färdig under sent 1800-tal på det expansiva sockerbruksområdet beläget precis vid Lund C. Byggnaden, som har en K-märkt fasad, har nu genomgått en större ombyggnation och renovering och erbjuder idag 5 800 kvm moderna och miljöcertifierade kontor.

Helene Sjöström, kontorsområdeschef för region Skåne Syd, där Mazars kontor i Malmö, Lund och Ystad ingår, kommenterar:

”Vi ser verkligen fram emot att komma på plats i våra nya lokaler. Jag tror att det kommer bli jättebra för oss – ett modernt kontor som är mer anpassat efter hur vi jobbar idag. Dessutom med ett centralt läge med goda pendlingsmöjligheter, både för våra medarbetare och våra kunder.”

Kontorslokalen erbjuder en modern och flexibel yta med ett öppet kontorslandskap, flera mötesrum och sociala ytor som tillhörande orangeri mot innergården. Hyresvärden Wihlborgs arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor, minskad klimatpåverkan från byggprojekt och miljöcertifiering av alla nya fastigheter samt befintliga kontorsfastigheter, något som också stämmer väl överens med Mazars hållbarhetsprofil.

”Mazars tillväxtresa fortsätter och med den vill vi också skapa de bästa förutsättningarna vi kan för våra medarbetares arbete och sociala gemenskap genom att erbjuda moderna, inspirerande och hållbara kontor”, säger Karin Westerlund, VD för Mazars i Sverige.

Flytten från Lund IDEON Science Park, Scheelevägen 17, Beta 4 går den 1 februari. Den 6 februari slår Mazars i Lund upp dörrarna till sitt nya kontor på Fabriksgatan 2.

Läs mer om Raffinaderiet här.

Nytt-kontor-Lund_4
Nytt-kontor-Lund_1
Nytt-kontor-Lund_3

Bilder fastighet: Wihlborgs

Helene Sjöström

 Helene Sjöström, kontorsområdeschef Skåne Syd.

Vid frågor vänligen kontakta Karin Westerlund, VD för Mazars i Sverige.

Mazars är en internationell, integrerad och oberoende byrå. Vi är specialiserade inom revision, skatt och rådgivning. Bland våra kunder finns allt från stora internationella koncerner till mindre företag, privata investerare och offentliga aktörer som vi hjälper genom alla utvecklingsfaser. www.mazars.se