God jul och årets julgåva från Mazars

2023-12-01 Att vara med och bidra till en hållbar och medmänsklig värld är viktigt för oss på Mazars. Därför har vi valt att ge en julgåva till Stadsmissionen i Stockholm, Göteborg och Skåne.

Genom denna gåva är vi med och bidrar till att barn och familjer som lever i utsatthet får en lite ljusare jul. Läs gärna mer om Stadsmissionens arbete här nedan och via länkarna, och gå in och ge ett bidrag du också.

En riktigt god jul och allt gott inför 2024
önskar vi på Mazars

Mer om vår julgåva till Stadsmissionen

Stockholms Stadsmission 2023

Vi stöttar Stockholms Stadsmissions arbete för barn som riskerar ett liv i fattigdom och hemlöshet. Vår gåva bidrar till att barn och deras familjer kan tillgodose basbehov som mat, men också behovet av gemenskap, aktiviteter och stöd till förändring.

Innan är det aldrig för sent.

www.stadsmissionen.se

Göteborgs Stadsmission 2023

I Göteborg lever allt för många barnfamiljer i fattigdom. Det vill vi vara med och ändra på. Därför stöttar vi Göteborgs Stadsmissions arbete med akuta och långsiktiga insatser, så att fler familjer ska få en bättre levnadsstandard.

På det här sättet tar vi ett samhällsansvar och är med och skapar en möjlighet till förändring.
Om du vill veta mer, gå in på: www.stadsmissionen.org

Skåne Stadsmission 2023

Julen är svår för många utsatta barn i Skåne. Vi på Mazars vill därför se till att dessa barn får en god jul i år. Genom att vara julpartner till Skåne Stadsmission bidrar vi till att fler barn får mat i magen, varma kläder och en efterlängtad julklapp. Vi bidrar också till att deras föräldrar får långsiktigt stöd för att klara vardagen. Det tycker vi att alla barn i Skåne har rätt till. Stöd Skåne Stadsmission ni också! www.skanestadsmission.se