Magazine Mazars

I vårens nummer av Magazine Mazars får du bland annat ta del av ett samtal med Sofia Ulver, docent och universitetslektor vid Lunds universitet som forskar om konsumtionskultur. Hur agerar vi människor i en tid av kris och kan vårt förändrade beteende bli en insikt vi kan ta med oss i framtiden?

Organisationen Help to Help firar 10-årsjubileum i år. Grundaren Malin Cronqvist delar med sig av tillbakablickar och framtidsvisioner.

Vår VD Marianne Sandén Ljungberg reflekterar över ledarskap i Corona-tider – vilka egenskaper blir viktiga att lyfta fram som företagsledare? Dessutom delar Mazars medarbetare med sig av sina bästa bok- och poddtips inför sommaren.

Detta och mycket mer hittar du i senaste numret som distribueras digitalt. Här på vår hemsida uppdaterar vi också löpande med artiklar, filmer och information om det rådande läget.

Klicka på bilden för att komma direkt till innehållet.
Ta hand om dig och trevlig läsning!

MZ 2020 nr 1

Magazine Mazars är vårt kundmagasin som vi ger ut i tryckt version, samt som e-tidning, två gånger om året. (Vårt senaste nummer - nr 1 2020 distribueras enbart digitalt.)

Prenumerera på Magazine Mazars

Tidigare nummer

Klicka på bilderna eller länkarna för att läsa tidigare nummer som e-tidning.

Magazine Mazars nr 2 2019

I Magazine Mazars nr 2 2019 träffar vi Johan Wester och pratar balans mellan entreprenörskap och återhämtning. Hyllade restaurangen Hörte Brygga delar med sig av sin hållbara filosofi som satt avtryck, inte bara lokalt utan också internationellt genom uppmärksamhet i såväl New York Times som indiska Vogue. Och kundintervjun med Northern Spirit ger en spännande inblick i ett företags resa från småskalig produktion till satsningen på världsmarknaden. Trevlig läsning!

Magazine Mazars nr 1 2019

I detta nummer får du träffa Christian Jörgensen, ägare och VD för Dahls Bageri , som delar med sig av företagets fantastiska tillväxtresa, reflektioner om ledarskap och utveckling. Ständigt aktuella medieprofilen och entreprenören Frida Boisen ​ berättar hur hon hittar balans mellan jobb- och privatliv och hur hon fyller på med ny energi. Dessutom: hållbara tips för ett hållbart företagande, krönika med advokat Ola Sellert från Trägårdh Advokatbyrå AB​, de senaste skattenyheterna, expertpanelen svarar och mycket mer. Trevlig läsning!

  • Magazine Mazars No 2 2013
    Magazine Mazars No 2 2013 som bläddringsbar fil på webben.