Pressmeddelanden

Här hittar du artiklar publicerade i pressen, om Mazars eller citat från Mazars anställda.

Mazars förvärvar Aktiv Ekonomi

Med förvärvet av Aktiv Ekonomi förstärker Mazars sin position i östra Skåne. Aktiv Ekonomi är en stark lokal aktör vars kunder nu får tillgång till Mazars breda tjänsteutbud.

Mazars förvärvar del av Acrevi Revision

Med förvärvet av del av revisionsbyrån Acrevi Revision förstärker Mazars sin position i Göteborg och Västsverige. Acrevi Revision är en stark lokal aktör med 25 års erfarenhet vars kunder nu får tillgång till Mazars breda tjänsteutbud.

Mazars Sverige - ett certifierat Karriärföretag 2017

Vi är otroligt stolta och glada över denna utmärkelse! Ett certifierat Karriärföretag 2017 är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare.

Den mest jämställda byrån i branschen

Inför internationella kvinnodagen är det extra roligt att Mazars för sjätte året i rad toppar jämställdhetsligan när det gäller kvinnliga delägare. Det visar branschtidningen Balans årliga jämställdhetsundersökning bland landets sju största revisionsbyråer.

Mazars presenterar en årlig tillväxt på 15,9% och en strategisk sammanslagning i Kina

Mazars presenterar en omsättning för räkenskapsåret 2014-2015 på 1,2 miljarder euro. Det innebär en ökning med 15,9% jämfört med föregående år. Av detta är 6% organisk tillväxt och 6% extern tillväxt, där samgåendet med tyska Roever Broenner Susat i början av 2015 har stor betydelse.

I december 2015 genomförde Mazars en sammanslagning med den kinesiska revisionsbyrån ZhongShen ZhongHuan. Det innebär att Mazars i Kina ökar med cirka 1 800 anställda, inklusive 83 partners, från 15 olika kontor.

Mazars stödjer UNHCR

Under Mazars årliga konferens togs initiativet att skänka pengar till flyktingkatastrofen. Mazars samlade in 218 830 kronor till UNHCR. Ett bidrag som räddar liv och ger nytt hopp till människor som förlorat allt.

Share