Pressmeddelanden

Här hittar du artiklar publicerade i pressen, om Mazars eller citat från Mazars anställda.

Kommentar till artikel DI 16 okt 2018

Med anledning av att Dagens industri har uppmärksammat att vi har revisionsuppdraget för Allra vill vi göra ett förtydligande. Dagens industri kopplar i artikeln samman uppdraget för Allra med den varning vi fick av Revisorsinspektionen i vintras. Dessa båda saker har inget med varandra att göra. Vi vill ändå svara på några frågor som vi tror kan uppstå med anledning av artikeln.

Mazars tar en topposition i SKI-mätning 2018!

Måndagen den 14 maj publicerade SKI - Svenskt Kvalitetsindex - resultat av branschmätning 2018. Mazars följer dessa mätningar noggrant och fäster stor vikt vid resultatet. Vi tror att medarbetare och kunder påverkas positivt om vi får ett bra utfall. Vi är därför mycket glada över att få en topposition i årets mätningar.

Kiviks Musteri – en smak av Österlen får Mazars Företagspris 2018

Kiviks Musteri är själva essensen av smaken av Österlen. I år får detta familjeföretag med över hundraåriga anor Mazars Företagspris. Familjen Åkesson har ägt och drivit företaget allt sedan starten och satt Kivik på kartan för både svenska och utländska besökare. Idag är Kiviks Musteri ett modernt och miljöanpassat livsmedelsföretag, där drivkraften är att ta ansvar för en hållbar och långsiktig utveckling både i närområdet och globalt.

Mazars förvärvar Aktiv Ekonomi

Med förvärvet av Aktiv Ekonomi förstärker Mazars sin position i östra Skåne. Aktiv Ekonomi är en stark lokal aktör vars kunder nu får tillgång till Mazars breda tjänsteutbud.

Mazars förvärvar del av Acrevi Revision

Med förvärvet av del av revisionsbyrån Acrevi Revision förstärker Mazars sin position i Göteborg och Västsverige. Acrevi Revision är en stark lokal aktör med 25 års erfarenhet vars kunder nu får tillgång till Mazars breda tjänsteutbud.

Mazars Sverige - ett certifierat Karriärföretag 2017

Vi är otroligt stolta och glada över denna utmärkelse! Ett certifierat Karriärföretag 2017 är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare.

Den mest jämställda byrån i branschen

Inför internationella kvinnodagen är det extra roligt att Mazars för sjätte året i rad toppar jämställdhetsligan när det gäller kvinnliga delägare. Det visar branschtidningen Balans årliga jämställdhetsundersökning bland landets sju största revisionsbyråer.

Share