Pressmeddelanden

Här hittar du artiklar publicerade i pressen, om Mazars eller citat från Mazars anställda.

Självrättelser, utländska stiftelser/Foundations – nu kommer domarna

Tax 1 1600 per 500px.jpg
Under det gångna året har det kommit flertalet domar från förvaltningsrätter och kammarrätter runtom i landet avseende frågan om utländska stiftelser/Foundations ska anses jämförbara med svenska familjestiftelser enligt svensk rätt.

Läs mer

Uppdatering inlogg Mazars Analys 18 september 2019

Worldwide 3 1600 per 900px.jpg
På kvällen onsdag den 18 september 2019 sker en uppdatering av Mazars Analys som innebär ökad säkerhet för dig som användare när det kommer till dina användaruppgifter.

Läs mer

Mazars presenterar: Mazars North America Alliance

Doing business abroad 15 1600 per 500px.jpg
11 July 2019: Mazars presenterar idag Mazars North America Alliance, ett nytt samarbete mellan Mazars och några av de ledande byråerna i USA och Canada.

Läs mer

Mazars i Lund samlas på Ideon

Under våren 2019 öppnar vi för nya möjligheter och samarbeten på vårt kontor på Ideon Science Park. Vi stänger dörren till kontoret på Bantorget 2, men fortsätter att erbjuda vår expertis, vår service och vårt engagemang för både nuvarande och framtida kunder. Lund Ideon Science Park är idag en arena för 400 företag, 9000 personer och en plats för innovation och framtidsanda.

Läs mer

Kommentar till artikel DI 16 okt 2018

Med anledning av att Dagens industri har uppmärksammat att vi har revisionsuppdraget för Allra vill vi göra ett förtydligande. Dagens industri kopplar i artikeln samman uppdraget för Allra med den varning vi fick av Revisorsinspektionen i vintras. Dessa båda saker har inget med varandra att göra. Vi vill ändå svara på några frågor som vi tror kan uppstå med anledning av artikeln.

Läs mer

Mazars tar en topposition i SKI-mätning 2018!

Måndagen den 14 maj publicerade SKI - Svenskt Kvalitetsindex - resultat av branschmätning 2018. Mazars följer dessa mätningar noggrant och fäster stor vikt vid resultatet. Vi tror att medarbetare och kunder påverkas positivt om vi får ett bra utfall. Vi är därför mycket glada över att få en topposition i årets mätningar.

Läs mer

Kiviks Musteri – en smak av Österlen får Mazars Företagspris 2018

Kiviks Musteri är själva essensen av smaken av Österlen. I år får detta familjeföretag med över hundraåriga anor Mazars Företagspris. Familjen Åkesson har ägt och drivit företaget allt sedan starten och satt Kivik på kartan för både svenska och utländska besökare. Idag är Kiviks Musteri ett modernt och miljöanpassat livsmedelsföretag, där drivkraften är att ta ansvar för en hållbar och långsiktig utveckling både i närområdet och globalt.

Läs mer

Mazars förvärvar Aktiv Ekonomi

Med förvärvet av Aktiv Ekonomi förstärker Mazars sin position i östra Skåne. Aktiv Ekonomi är en stark lokal aktör vars kunder nu får tillgång till Mazars breda tjänsteutbud.

Läs mer

Information Allra

Svar på frågor angående revisionsberättelsen för Allra Sverige.

Läs mer

SILVER FÖR MAZARS I ÅRETS SKI-MÄTNING

Mazars förvärvar del av Acrevi Revision

Med förvärvet av del av revisionsbyrån Acrevi Revision förstärker Mazars sin position i Göteborg och Västsverige. Acrevi Revision är en stark lokal aktör med 25 års erfarenhet vars kunder nu får tillgång till Mazars breda tjänsteutbud.

Läs mer

Mazars Sverige - ett certifierat Karriärföretag 2017

Vi är otroligt stolta och glada över denna utmärkelse! Ett certifierat Karriärföretag 2017 är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare.

Läs mer