Vår rekrytering

Vi når framgång tillsammans

Vi lägger stor vikt vid vår rekryteringsprocess. När vi rekryterar nya medarbetare söker vi efter lagspelare med öppet sinne och en tydlig kundinriktning. Varje medarbetare ska känna att det jag gör betyder något för helheten.

Vi söker medarbetare som ger oss en mix av bakgrund, erfarenheter och personligheter. Både analytiker och praktiker, med öppet sinne, lagkänsla och en självklar kundinriktning. Vi sätter kundens behov främst och vår inställning är att allt går att lösa.

Vår rekryteringsprocess är tydlig och inriktad på att ge bästa möjliga beslutsunderlag, både för byrån och för den som söker jobb hos oss. Vi som rekryterar är till största del revisorer och kan yrket väl, likaså känner vi våra kollegor. Detta underlättar för dig under din första tid.

Vi är noga med att vara tydliga i vad vi erbjuder och vad vi förväntar oss. Vi gör det lätt för dig att söka dig till oss, genom en enkel ansökan på vår hemsida och vi laser noggrant alla ansökningar och återkommer med besked.

Blir du kallad till intervju kommer du att träffa blivande kollegor och chefer och får goda möjligheter att lära känna oss och vi dig, för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att våra nya medarbetare ska trivas med oss och med utmaningarna i yrkesrollen.

Se våra lediga jobb och ett ansökningsformulär för spontanansökan. Vi läser alla ansökningar och återkommer alltid med besked.