Thomas Svefelt, auktoriserad redovisningskonsult Landskrona

"Mazars har många fördelar – vi är lokala och personliga, men har också fördelen av att ha en större organisation i ryggen med otroligt mycket samlad kunskap och erfarenhet inom alla kompetensområden. Det gör att vi kan serva våra kunder med en helhetslösning."

”Att finnas tillhands och jobba nära kunden, kunna hjälpa till att hitta bra lösningar, att ha det förtroendet – det tycker jag är det bästa med jobbet som redovisningskonsult. Branschen förändras och i takt med den förändras också redovisarens roll. Vi blir mer rådgivande och fungerar ofta som bollplank åt våra kunder, vilket kräver både engagemang och kunskap för att kunna guida till rätt beslut i rätt tid.

Jag har jobbat länge inom branschen och hela tiden här i Landskrona, som också är min hemstad. Här finns en positiv utveckling, det händer mycket och här finns stora möjligheter som gör det attraktivt att såväl bo som arbeta i kommunen. Dessutom är det ju en otroligt vacker stad!

Mazars har många fördelar – vi är lokala och personliga, men har också fördelen av att ha en större organisation i ryggen med otroligt mycket samlad kunskap och erfarenhet inom alla kompetensområden. Det gör att vi kan serva våra kunder med en helhetslösning.

Vi är ett gott gäng på Mazars i Landskrona och nu utökar vi teamet ytterligare. Brinner du för redovisningsfrågor och har ett genuint engagemang och driv ska du absolut söka dig till oss!”

- Thomas Svefelt, auktoriserad redovisningskonsult, Mazars i Landskrona.