Lediga jobb hos Mazars

Vi söker medarbetare som vill bidra till att utveckla vår byrå och konsultverksamhet. Du som vill arbeta på en framtidsinriktad byrå och som gillar att jobba med både små och stora bolag inom olika branscher och bolagsformer passar in hos oss.

Välkommen med din ansökan! Du kan också skicka in en spontanansökan till oss. Vi hanterar din ansökan konfidentiellt och återkommer med besked till dig under rekryteringsprocessen.

Mazars är en ledande internationell revisions-, skatte- och rådgivningsbyrå. I Sverige är vi den sjunde största byrån på marknaden med cirka 250 medarbetare. Genom vår omfattande expertis, storlek och kulturella förståelse levererar vi skräddarsydda tjänster inom revision och redovisning samt skatterådgivning. Internationellt är Mazars ett fullt integrerat partnerskap med internationell vinstdelning. Genom vårt internationella partnerskap är vi del av en gemenskap med över 44 000 medarbetare i fler än 90 länder (28 000 experter i Mazars integrerade partnerskap och 16 000 experter i Mazars North America Alliance).