Karriär

Som medarbetare på Mazars är du med på en unik resa.

Bli en i vårt team

Delar du våra värderingar och entreprenörsanda, och vill bidra till ett starkt växande företag? Bli då en del av vårt team och få möjlighet att utveckla din potential i en utmanande och mångkulturell miljö.

Din talang är bränslet för Mazars tillväxt

Du bygger en professionell expertis som är erkänd på marknaden och du får en upplevelse för livet. Du är en del av en organisation vars historia drivs av en stark entreprenörsanda och som har utvecklat en hållbar tillväxt. Din talang är bränslet i Mazars utveckling och tillväxt.

Mazars är en global aktör när det gäller revision och rådgivning. Alla medarbetare delar en gemensam kultur och värderingar baserade på integritet, oberoende och respekt. Kontinuerlig utbildning är hjärtat i vår karriärutveckling och en viktig del av vår rekryteringspolicy och löftet vi ger dig som medarbetare.

Utbildning är nyckeln till din och Mazars utveckling

Mazars är en snabbväxande, effektiv och innovativ organisation. Vi erbjuder tjänster inom en intellektuellt krävande marknad. Vår tillväxt beror framför allt på våra kvalificerade teams och våra medarbetares förmåga att samarbeta och utveckla kundanpassade och innovativa lösningar för alla våra kunder.

Vi ger utbildning inom revisionsteknik, redovisning, skatt och övriga funktionsområden, men även inom management. Det ges möjlighet till internationella seminarier och kunskapsutbyte. Vi erbjuder dig en karriär där du tidigt får möjlighet att ta eget ansvar och även möjlighet att arbeta över hela världen.

Mazars mångfald är ett drivhus för framtida talanger

Vår organisation är ett unikt internationellt partnerskap. Vi är av naturen mångkulturella och sätter mänskliga värden och samarbete över allt annat. Vi utvecklar nya lösningar på nya marknader och i branscher med internationellt beprövade metoder och stärker därigenom befintliga synergier mellan länder och verksamheter. Mazars starka tillväxt är en naturlig följd av det faktum att vi som företag omfattar olika människor och kulturer och att vi fokuserar på att tidigt identifiera talanger och utveckla framtida ledare.

Vi har utvecklat internationella utbildningsprogram, däribland Mazars University och vår Executive MBA, vilka fokuserar på att utveckla management och ledarskap. Dessa program erbjuds för att säkerställa att det är hög kompetens som förenar oss över alla kulturgränser. Dynamik och öppenhet, snabbhet och hållbar tillväxt, och mångfalden av våra talanger utgör Mazars DNA.