Bryta ny mark är titeln på Mazars internationella årsredovisning för 2013/2014

I Mazars internationella årsredovisning "Bryta ny mark" berättar vi historien om vår organisation som inte är rädd för att bryta ny mark. Vi är nyfikna och vågar pröva nya verktyg, vi lyssnar på andras åsikter och tar oss an nya marknader och utvecklar nya områden. Inom Mazars är vi övertygade om att nyckeln till att utveckla långsiktiga lösningar för framtida generationer ligger i att vara transparanta. Nyckeltal, strategier, intervjuer och fallstudier: allt du behöver veta om oss hittar du i 2013/2014 års upplaga av vår årsredovisning.

Vi tar öppenhet och förtroende till nästa nivå

 

Med den 10:e upplagan av vår årsredovisning tar vi vårt åtagande om öppenhet till nästa nivå genom att presentera vår finansiella och icke-finansiella information i enlighet med det regelverk som fastställts av Internationella Integrated Reporting Council (IIRC). Med vårt integrerade sätt att tänka, är vårt mål att förse näringslivet och våra intressenter med korrekt, tydlig och omfattande information så att de förstår hur vi skapar och levererar värde.

“För att kunna ta ansvar behöver du bli förstådd” – läs intervjun med Mervyn King, ordförande för International Integrated Reporting Council (IIRC).

Att göra skillnad globalt och lokalt för våra kunder

De tjänster som vi på Mazars tillhandahåller är inte varor. Vi tror inte på att "en storlek passar alla" är rätt sätt att skapa mervärde. Vi är istället övertygade om att det bästa sättet är att arbeta tillsammans med våra kunder, förstå deras affärsmiljö och erbjuda kundanpassade lösningar som främjar tillväxt över tiden.

Läs intervjun med Lena Yang, CEO på Hearst Magazines International (Kina), and Bruno Rousset, CEO of April.

Att delta i debatter och utveckla nya generationer av ledare

På Mazars, anser vi att det är vårt ansvar att delta i debatter som rör vår yrkesroll och marknaden, och att utveckla nya tjänster som gör det enklare att implementera dagens och morgondagens regelverk.

Läs mer i intervjun med Nathalie Berger (Europeiska Kommissionen) om reformen av EUs revisionspaket.

Vi strävar också efter att utveckla nya generationer av ledare så att de kan utvecklas både inom sina organisationer och inom rådande ekonomiska system.

Läs mer om nästa MBA

2008-2014: Ta del av vår resa

Välkommen att få en närmare inblick i Mazars resa genom tiden som vi visar genom ett urval av visuella kartor och diagram. Klicka på bilden nedan för att starta resan.

ar dataviz.png

Dokument

2013 2014 Group Annual Report
2013 2014 Group Annual Report